Αμπαζούρ κώνος με μανταλάκι |οργαντζα ασημί

2310 925 283

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Ανθρακί (σκούρο ασημί) οργατζα.

Πιάσιμο με μανταλάκι, πάνω στην λάμπα. Απλός και εύκολος τρόπος τοποθέτησης του καπέλου.

Το προϊόν αυτό είναι εισαγωγής και δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του.

Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

6,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά:

Υψος12 εκ.
Πάνω διάμετρος8,5 εκ.
Κάτω διάμετρος13 εκ.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Αμπαζούρ κώνος με μανταλάκι |οργαντζα ασημί

Αμπαζούρ κώνος με μανταλάκι |οργαντζα ασημί

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Ανθρακί (σκούρο ασημί) οργατζα.

Πιάσιμο με μανταλάκι, πάνω στην λάμπα. Απλός και εύκολος τρόπος τοποθέτησης του καπέλου.

Το προϊόν αυτό είναι εισαγωγής και δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του.

Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

Στην ίδια κατηγορία θα βρείτε επίσης

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου με ύφασμα εφημερίδα. Το σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

37,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου με ύφασμα τσουβάλι. Το σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

34,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου με ύφασμα με χρωμαστιστά γράμματα και σχήματα.

23,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα με λευκά και γκρι τετράγωνα.

23,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα μπεζ με λευκά λουλούδια. Το σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

37,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα μπεζ με μαύρα γράμματα. Το σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

19,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα marine μαυρο. Το σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

25,00 €

Φωτιστικό κρεμαστό από σχοίνι και καπέλο αμπαζούρ από λινάτσα Υποστηρίζει λαμπτήρες πυρακτώσεως και LED (Ε27) 1φωτο Προϊόν κατασκευής μας Εύκολος καθαρισμός του φωτιστικού - απλή αφαίρεση του αμπαζούρ Ιδανικό για δωμάτιο ή επαγγελματικούς χώρουςΤο σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε...

45,00 €

Φωτιστικό κρεμαστό από ύφασμα σε κυλινδρικό σχήμα (απεικόνιση εφημερίδας) Υποστηρίζει λαμπτήρες  LED (Ε27) 1φωτο Το καλώδιο έχει επένδυση ύφασμα ίδιο με το καπέλο Ιδανικό για παιδικά/εφηβικά δωμάτια

25,00 €

Φωτιστικό πορτατίφ από σχοινί και υφασμάτινο καπέλο αμπαζούρ Υποστηρίζει λαμπτήρες πυρακτώσεως και LED (Ε14) 1φωτο Εύκολο στο καθάρισμα - απλή αφαίρεση αμπαζούρ Φωτιστικό κατασκευής μας Δοκιμασμένο φωτιστικό στο κατάστημά μας Ιδανικό για δωμάτιο ή σαλόνι-Τηλεφωνήστε μας άν θέλετε άλλες διαστάσεις ή άλλο καπέλο αμπαζούρ-

47,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα οργάντζα strass μελί-χρυσό Το σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

35,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα μποκάρ φούξ Το σχήμα, το μέγεθος και η τιμή του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

35,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα λευκό πλισέ και κρυσταλλα στο πάνω κια κάτω μέρος. Πιάσιμο με μανταλάκι, πάνω στην λάμπα. Απλός και εύκολος τρόπος τοποθέτησης του καπέλου. Το προϊόν αυτό είναι εισαγωγής και δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για...

6,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα λευκό οργατζα με διάφανη επένδυση για κάθετη στήριξη Πιάσιμο με μανταλάκι, πάνω στην λάμπα. Απλός και εύκολος τρόπος τοποθέτησης του καπέλου. Το προϊόν αυτό είναι εισαγωγής και δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας...

6,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα μελί οργατζα με διάφανη επένδυση για κάθετη στήριξη Πιάσιμο με μανταλάκι, πάνω στην λάμπα. Απλός και εύκολος τρόπος τοποθέτησης του καπέλου. Το προϊόν αυτό είναι εισαγωγής και δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για...

6,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Simple μπεζ Πιάσιμο για ντουΐ Ε14. Βιδώνεται πάνω σε ντουΐ Ε14 με εξωτερικό πάσο. Το προϊόν αυτό είναι εισαγωγής και δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

6,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Γκρι και σιρίτι καφέ με ανοιχτόχρωμο σχοινί. Πιάσιμο για ντουΐ Ε14. Βιδώνεται πάνω σε ντουΐ Ε14 με εξωτερικό πάσο. Το προϊόν αυτό είναι εισαγωγής και δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

6,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα λινάτσα και σιρίτι σχοινί. Το σχήμα και το μέγεθος του καπέλου είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος με αυτό το ύφασμα.

25,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα λευκό Εσωτερική λευκή επένδυση για στήριξη και αντοχή του καπέλου. Στήριξη για Ντουΐ Ε27 στο κάτω μέρος σε εξωτερικό πάσο.

19,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κυλινδρικό από ύφασμα λευκό Εσωτερική λευκή επένδυση για στήριξη και αντοχή του καπέλου. Στήριξη για Ντουΐ Ε27 στο κάτω μέρος σε εξωτερικό πάσο.

19,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα ζαχαρί Εσωτερική λευκή επένδυση για στήριξη και αντοχή του καπέλου. Στήριξη για Ντουΐ Ε27 στο κάτω μέρος σε εξωτερικό πάσο.

19,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Καφέ λινάτσα. Εσωτερική διάφανη επένδυση για στήριξη και αντοχή του καπέλου. Στήριξη για Ντουΐ Ε27 στο κάτω μέρος σε εξωτερικό πάσο.

27,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Καφέ λινάτσα (τσουβάλι). Εσωτερική διάφανη ή λευκή επένδυση για στήριξη και αντοχή του καπέλου. Στήριξη για Ντουΐ Ε27 στο κάτω μέρος σε εξωτερικό πάσο. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με αυτό το υλικό. Τηλεφωνήστε μας για προσφορά.

29,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Καφέ λινάτσα (τσουβάλι). Εσωτερική διάφανη ή λευκή επένδυση για στήριξη και αντοχή του καπέλου. Στήριξη για Ντουΐ Ε27 στο κάτω μέρος σε εξωτερικό πάσο. Μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα με αυτό το υλικό. Τηλεφωνήστε μας για προσφορά.

29,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Εκρόύ με γράμματα Εσωτερική διάφανη ή λευκή επένδυση για στήριξη και αντοχή του καπέλου. Στήριξη για Ντουΐ Ε27 στο κάτω μέρος σε εξωτερικό πάσο.

28,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα Simple μπεζ Πιάσιμο με μανταλάκι σε οποιοδήποτε λαμπτηρα με σπείρωμα Ε14. Το προϊόν αυτό είναι κατασκευής μας και μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και το σχήμα του. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

8,00 €

Καπέλο αμπαζούρ σε σχήμα κώνου από ύφασμα χάρτης Πιάσιμο με μανταλάκι πάνω σε κάθε λαμπτήρα με σπείρωμα Ε14. Το προϊόν αυτό είναι κατασκευής μας. Μπορούμε να αλλάξουμε τις διαστάσεις. Η τιμή είναι για τις συγκεκριμένες διαστάσεις. Η τιμή του καπέλου είναι λιανικής. Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

9,00 €

Καπέλο φωτιστών αμπαζούρ σε σχήμα κώνου με ύφασμα λινάτσα (τσουβάλι) Στήριξη με μεταλλική ροδέλα διαμέτρου 3 εκ Σιρίτι σχοινί Το καπέλο είναι κατακευής μας και μπορεί να αλλάξει το μέγεθος του. Η τιμή είναι για το συγκεκριμένο μέγεθος και είναι λιανικής Για περισσότερα τεμάχια επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

19,00 €

Καπέλο φωτιστών αμπαζούρ σε σχήμα κώνου με ύφασμα τζιν φούστα Στήριξη με μεταλλική ροδέλα διαμέτρου 4 εκ Το καπέλο είναι κατακευής μας αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το μέγεθος του. Η τιμή είναι λιανικής

25,00 €