Κατασκευές Αμπαζούρ

Με τα χρόνια τα υφάσματα χάνουν τo χρώμα, μπορεί να σχιστούν, μπορεί απλά να τα βαρεθήκατε. Φέτρε τα καπέλα αμπαζούρ σας σε εμάς να σας τα κάνουμε αντικατάσταση ή πείτε μας τις διαστάσεις να σας φτιάξουμε καινούργια.

Υφάσματα Καπέλων Αμπαζούρ

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία υφασμάτων στο κατάστημά μας για να διαλέξετε το ύφασμα της επιλογής σας. Στο κάθε ύφασμα μπορεί να μπεί ένα επιπλέον πλαστικό εσωτερικό στρώμα για να μην υπάρχει συρμάτινη στήριξη στο καπέλο. Αν δεν σας ικανοποιεί κανένα ύφασμα της ποικιλίας μας, πάντα μπορείτε να μας φέρετε δικό σας ή κομμάτια από το σαλόνι ή την κουρτίνα σας για καλύτερη αρμονία στο σπίτι σας.

Ποικιλία στα Σχήματα Καπέλων Αμπαζούρ

Το πιο κοινό σχήμα στα καπέλα αμπαζούρ είναι το κώνικο. Πέρα από αυτό όμως τα τελευταία χρόνια κατασκευάζονται όλα τα γεωμετρικά σχήματα σε καπέλα για να ταιριάζουν με το αντιστοιχο φωτιστικό ή έπιπλο που συνοδεύει. Σχήματα όπως κύβος, πυραμίδα, κύλινδρος είναι κάποια από τα πιο συνηθισμένα σχήματα πλέον.

Στήριξη Αμπαζούρ

Υπάρχουν διάφορα διαφορετικά είδη στήριξης των καπέλων αμπαζούρ. Τα πιο κοινά είναι κυκλικά για ντουϊ Ε14, Ε27 και G9 που είναι η πλειοψηφία των πορτατίφ και επιτραπέζιων λαμπτήρων. Στήριξη ''μανταλάκι'' χρησιμοποιούμε για κρεμαστά φωτιστικά όπου το καπέλο πιάνεται στην λάμπα του φωτισιτκού.