Ανεμιστήρας επιτραπέζιος/δαπέδου μεταλλικός σε χρώμα μαύρο. Ο ανεμιστήρας αυτός, μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας και να σας δροσίζει του καλοκαιρινούς μήνες. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν. Ιδανικό για μεσαία-μεγάλα δωμάτια.

54,56 €

Ανεμιστήρας δαπέδου πλαστικός με μεταλλική βάση σε χρώμα μπλε και γκρι. Ο ανεμιστήρας είναι περιστρεφόμενος κάθώς έχει και χρονιδιακόπτη ( μέχρι 60λεπτά). Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό και οικονομικό προϊόν. Ιδανικό για μικρά-μεσαία δωμάτια.

61,50 €

Ανεμιστήρας δαπέδου πλαστικός με μεταλλική βάση σε χρώμα γκρι. Ο ανεμιστήρας είναι περιστρεφόμενος κάθώς έχει και χρονιδιακόπτη ( μέχρι 60λεπτά). Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό και οικονομικό προϊόν. Ιδανικό για μικρά-μεσαία δωμάτια.

55,55 €

Ανεμιστήρας δαπέδου πλαστικός με μεταλλική βάση σε χρώμα γκρι. Ο ανεμιστήρας είναι περιστρεφόμενος. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό και οικονομικό προϊόν. Ιδανικό για μικρά-μεσαία δωμάτια.

24,80 €

Ανεμιστήρας δαπέδου σε χρώμα νίκελ γυαλιστερό και μαύρο. Ο ανεμιστήρας είναι περιστρεφόμενος. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό και οικονομικό προϊόν. Ιδανικό για μικρά-μεσαία δωμάτια.

67,45 €

Ανεμιστήρας δαπέδου σε χρώμα νίκελ γυαλιστερό.  Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό και οικονομικό προϊόν. Ιδανικό για μικρά-μεσαία δωμάτια.

85,31 €

Ανεμιστήρας οροφής σε χρώμα χρώμιο με μαύρα φτερά. Ο ανεμιστήρας έχει ένα λαμπτήρα και τηλεχειρισμό για να ελεγχετε απο απόσταση την ταχύτητα και τον φωτισμό. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

157,72 €

Ανεμιστήρας οροφής σε χρώμα τιτάνιο με γκρι φτερά. Ο ανεμιστήρας έχει ένα λαμπτήρα και τηλεχειρισμό για να ελεγχετε απο απόσταση την ταχύτητα και τον φωτισμό. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

164,66 €

Ανεμιστήρας διακοσμητικός οροφής σε χρώμα νίκελ ματ με φτερά σε καρυδιά. Ο ανεμιστήρας έχει τραβηχτούς δικόπτες για να ελεδγχετε απο κάτω την ταχύτητα και το φωτισμό του. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

95,23 €

Ανεμιστήρας οροφής σε χρώμα τιτάνιο με γκρι φτερά. Ο ανεμιστήρας έχει τηλεχειρισμό για να ελεγχετε απο απόσταση την ταχύτητα και το φωτισμό του. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

177,56 €

Ανεμιστήρας οροφής σε χρώμα λευκό με άσπρα φτερά. Ο ανεμιστήρας έχει τηλεχειρισμό για να ελεγχετε απο απόσταση την ταχύτητα και το φωτισμό του. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

166,65 €

Ανεμιστήρας επιτοίχιος βιομηχανικού τύπου σε χρώμα μαύρο. Ο ανεμιστήρας είναι αρκετά ισχυρός με 220Watt ισχύ μοτέρ. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν. Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους

118,04 €

Ανεμιστήρας δαπέδου βιομηχανικού τύπου σε χρώμα μαύρο. Ο ανεμιστήρας είναι αρκετά ισχυρός με 220Watt ισχύ μοτέρ. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν. Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους

132,92 €

Ανεμιστήρας οροφής ή επιτοίχιος σε χρώμα λευκό με γκρι φτερά. Ο ανεμιστήρας έχει τηλεχειρισμό για να ελεγχετε απο απόσταση την ταχύτητα του. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

49,60 €

Ανεμιστήρας επιτραπέζιος σε χρώμα νίκελ γυαλιστερό. Ο ανεμιστήρας αυτός, μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας και να σας δροσίζει του καλοκαιρινούς μήνες. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν. Ιδανικό για δωμάτια.

68,44 €

Ανεμιστήρας δαπέδου πλαστικός με μεταλλική βάση σε χρώμα πορτοκαλί και μαύρο. Ο ανεμιστήρας είναι περιστρεφόμενος. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό και οικονομικό προϊόν. Ιδανικό για μικρά-μεσαία δωμάτια.

40,67 €

Ανεμιστήρας επιτραπέζιος από πλαστικό και μέταλλο σε χρώμα λευκό. Ο ανεμιστήρας αυτός, μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας και να σας δροσίζει του καλοκαιρινούς μήνες. Πάνω στον ανεμιστήρα έχει Κουμπί περιστροφής, ταχύτητας με On/Off και λειτουργία ύπνου.  Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν. Ιδανικό για...

36,70 €

Ανεμιστήρας διακοσμητικός οροφής σε χρώμα μπρονζέ με φτερά ξύλινα. Ο ανεμιστήρας έχει τραβηχτούς διακόπτες για να ελέγχετε απο κάτω την ταχύτητα του. Κλασικός σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

58,52 €

Ανεμιστήρας διακοσμητικός οροφής σε χρώμα σκελετού και φτερών, λευκό. Ο ανεμιστήρας έχει τραβηχτό διακόπτη για να ελέγχετε απο κάτω την ταχύτητα του. Κλασικός σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

58,52 €

Ανεμιστήρας επιτραπέζιος από πλαστικό και μέταλλο σε χρώμα λευκό. Ο ανεμιστήρας αυτός, μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας και να σας δροσίζει του καλοκαιρινούς μήνες. Πάνω στον ανεμιστήρα έχει Κουμπί περιστροφής, ταχύτητας με On/Off και λειτουργία ύπνου.  Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν. Ιδανικό για...

25,79 €

Ανεμιστήρας διακοσμητικός οροφής σε χρώμα μπρονζέ με φτερά ξύλινα. Ο ανεμιστήρας έχει τραβηχτούς διακόπτες για να ελέγχετε απο κάτω την ταχύτητα και το φωτισμό του. Κλασικός σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

59,52 €

Ανεμιστήρας διακοσμητικός οροφής σε χρώμα σκελετού και φτερών, λευκό. Ο ανεμιστήρας έχει τραβηχτούς διακόπτες για να ελέγχετε απο κάτω την ταχύτητα και το φωτισμό του. Κλασικός σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

59,52 €

Ανεμιστήρας διακοσμητικός οροφής σε χρώμα μπρονζέ ή χρυσό με φτερά ξύλινα. Ο ανεμιστήρας έχει τραβηχτούς δικόπτες για να ελέγχετε απο κάτω την ταχύτητα και το φωτισμό του. Κλασικός σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

63,48 €

Ανεμιστήρας διακοσμητικός οροφής σε χρώμα σκελετού και φτερών λευκό. Ο ανεμιστήρας έχει τραβηχτούς δικόπτες για να ελέγχετε απο κάτω την ταχύτητα και το φωτισμό του. Κλασικός σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν.

63,48 €

Ανεμιστήρας οροφής σε χρώμα σκελετού και φτερών,γκρι. Ο ανεμιστήρας έχει ένα επιπλέον επιτοίχιο εξάρτημα (+4€) για να ελέγχετε την ταχύτητα του με 5 ταχύτητες. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν, οικονομικό.-Ελάχιστη παραγγελία 2 ανεμιστήρες-

78,36 €

Ανεμιστήρας οροφής σε χρώμα σκελετού και φτερών, λευκό. Ο ανεμιστήρας έχει ένα επιπλέον επιτοίχιο εξάρτημα (+4€) για να ελέγχετε την ταχύτητα του με 5 ταχύτητες. Μοντέρνος σχεδιασμός, ποιοτικό προϊόν, οικονομικό.-Ελάχιστη παραγγελία 2 ανεμιστήρες-

30,75 €
Προβάλλονται 1 - 26 από 26 αντικείμενα